Spring til indhold

Mød din borgmester

Så er der igen mulighed for at booke tid til et møde med borgmester Mikael Smed.

Borgmester Mikael smed fortsætter nu traditionen i Vordingborg Kommune med at afholde ”Mød din borgmester” arrangementer. Her har borgerne mulighed for at booke borgmesteren til et kort personligt møde og drøfte et hvilket som helst emne, idé, bekymring mv.

”Mød din borgmester” arrangementerne er tidligere oftest blevet afholdt på Vordingborg Kommunes rådhus eller i andre af kommunens forskellige administrations- og servicebygninger. Men i den næste tid kommer møderne så vidt muligt til at foregå ude hos kommunens lokale virksomheder og foreninger mv.

Det første ”Mød din borgmester” arrangement i denne nye form kommer til at foregå:

  • Torsdag den 23. marts 2023 klokken 15.00 til 16.30
  • I Over-Vindinge Idrætsforenings klubhus, Tinghøjvej 6, 4760 Vordingborg.

Hvis du gerne vil møde borgmesteren denne dag, så skal du booke en tid senest onsdag den 22. marts. Det kan du gøre ved at sende en mail til stabforpja@vordingborg.dk eller ringe på telefon 55362705. Husk at oplyse, hvad du ønsker at drøfte med borgmesteren. Der bliver afsat 15-20 minutter til mødet alt efter antallet af tilmeldinger.

Vær opmærksom på, at der vil ikke være tale om sagsbehandling, men om en dialog, hvor borgmesteren har mulighed for at drøfte sagen videre med kommunalbestyrelsen eller administrationen, hvis der er behov for dette.

Skal din virksomhed eller forening være vært for et af de næste ”Mød din borgmester” arrangementer?
Hvis din virksomhed eller forening har lyst til at lægge lokaler til et af de næste ”Mød din borgmester” arrangementer, kan du også sende en mail til stabforpja@vordingborg.dk eller ringe på telefon 55362705 med forslag til dato og tidspunkt.

Møderne skal som udgangspunkt ligge inden for tidsrummet klokken 10-17, og der skal være adgang til et lokale, hvor de fremmødte borgere har mulighed for at tale med borgmesteren under fire øjne.