Spring til indhold

Midler til restaurering af Bogø Mølle

200.000 kr. som tilskud til restaurering af selve kroppen på Bogø Mølle.

Restaureringen af den fredede og bevaringsværdige Bogø Mølle har været i gang siden 2018. Indtil nu er det indvendige af møllen, omgangen og hatten blevet restaureret efter en stor indsats fra Bogø Møllelaug om at skaffe midler til projektet. Nu er turen kommet til, at selve kroppen på Bogø Mølle skal restaureres. Denne etape kommer til at koste 1,7 mio. kr., og pengene er nu næsten fundet med et tilskud fra kommunen.

Udvalget for Bosætning, Økonomi og Nærdemokrati har valgt at støtte med 200.000 kr. fra puljen for Frivillighed og Nærdemokrati. Med dette tilskud har kommunen i alt givet knapt 475.000 kr. til restaureringen af møllen.

Vordingborg Kommune vil gerne støtte aktiviteter og projekter, der styrker den lokale udvikling og udvikler fællesskabet med frivillige som drivkraft. Bogø Mølle er i løbet af året samlingssted for mange forskellige aktiviteter som eksempelvis Store Cykeldag, Syng-sammen, julemarked og Bogøs LoppeShoppeRoad. Og så er møllen et af de hyggelige Camønopauser på Camønoen.

Følg processen på Bogø Portalen.