Spring til indhold

Mere åbent på genbrugspladserne

Nu er alle genbrugspladser åbne om søndagen og Vordingborg genbrugsplads åbner kl. 7 på hverdage.

Fra søndag den 11. april 2021 er der igen åbent om søndagen på genbrugspladserne i Præstø og på Møn fra kl. 11 til kl. 15. Genbrugspladserne i Præstø og på Møn har dog lukket pinsedag den 23. maj.

Vordingborg genbrugsplads i Ørslev er åbent alle ugens dage året rundt på nær enkelte dage omkring jul og nytår.

Udvidet åbningstid for de morgenfriske

På Vordingborg genbrugsplads åbnes porten fremover kl. 7 på hverdage.

Det forventes særligt, at mange virksomheder vil være glade for dette, men alle er velkomne til at komme og aflevere deres affald fra kl. 7.

På genbrugspladserne kan du aflevere sorteret affald af mange forskellige slags lige fra haveaffald og blød plast til kemikalier og kummefrysere. Haveaffald kan du også aflevere på haveaffaldspladserne i Mern, i Borre og på Bogø.

Borgere og grundejere betaler alle et årligt gebyr, der bliver opkrævet sammen med ejendomsskatten. Derfor kan de frit benytte genbrugspladser og haveaffaldspladser. Virksomheder betaler pr. besøg.

Pluskunder får flere fordele

Virksomheder betaler for brugen af genbrugspladserne via nummerpladeaflæsning på pladserne. Et besøg koster i 2021 kr. 166 ekskl. moms og evt. farligt affald, som opkræves særskilt.

Virksomheder kan gratis oprette sig som pluskunder. Det giver adgang til at man kan følge sine besøg på pladserne online og en række andre fordele.

Læs mere på affaldplus.dk/pluskunde.

Se åbningstider for din genbrugsplads