Spring til indhold

Kommunalbestyrelsen inviterer til budgetmøde

26. august kl. 18.30 til 20.00 på Facebook.

Kommunalbestyrelsen indleder nu de årlige forhandlinger om de kommende års budgetter for hele kommunen. Men inden budgettet skal vedtages, vil kommunalbestyrelsen gerne høre, hvad borgerne mener, der bør prioriteres de kommende år.

Derfor sidder en række medlemmer af kommunalbestyrelsens forskellige partier klar på Vordingborg Kommunes Facebookside torsdag den 26. august klokken 18.30 for at besvare spørgsmål og få borgernes forslag til de kommende års økonomiske prioriteringer.

Det er tredje år i træk, at politikerne afholder budget-borgermødet digitalt på Facebook. Erfaringerne fra de tidligere år er, at mange borgere gerne vil i dialog med de lokale politikere på denne måde. Borgmester Mikael Smed håber derfor også, at rigtige mange borgere igen i år vil klikke sig ind på Vordingborg Kommunes Facebookside og deltage aktivt i budget-borgermødet:

”I en travl hverdag er det ikke altid lige nemt at få tid til at dukke op til fysiske borgermøder inde på rådhuset eller ude i et forsamlingshus. Så de sidste par år har vi flyttet vores budget-borgermøder over på Facebook for at gøre det nemmere for flere at deltage og få nogle af dem, som normalt ikke dukker op til den slags møder, til også at komme frem med sine ønsker og holdninger. Der er kommet masser af spørgsmål og forslag ind til os de sidste to år, så vi har valgt at gentage den nye tradition igen i år” siger Mikael Smed.

Det digitale budget-borgermøde på Facebook foregår torsdag den 26. august på Vordingborg Kommunes Facebookside fra klokken 18.30 til 20.00.