Spring til indhold

Haven er åben

Nyd forår og sommer i Historisk Botanisk Have.

Så kom foråret og det kan lige nu nydes i vores smukke Historisk Botanisk Have i Vordingborg, hvor det spirer og gror på livet løs.

Haven blev tegnet af den berømte landskabsarkitekt GN. Brandt og blev anlagt i 1921. Sidste år fejrede haven 100 års jubilæum og fik royalt besøg af Prinsesse Benedikte. Samme dag uddelte Landsforeningen for Bygnings – og Landskabskultur et særligt Diplom til Haven, som en af Danmarks Betydningsfulde Haver.

Historisk Botanisk Haven blev også udnævnt som en af landets 50 smukkeste haver af The Danish Club. Der er en artikel herom i deres seneste nummer af magasinet - link. http://epages.nordadvertising.dk/the-danish-club-2022/

Året igennem er der rundvisninger i haven med forskellige temaer og aktører. Du kan se de forskellige events på Events - Museums Sydøstdanmark (museerne.dk) Museet laver desuden også et forløb for skoleklasser ”Botanik i Børnehøjde” med fokus på at skabe interesse for planternes magiske og forunderlige verden. Link - Botanik i børnehøjde (museerne.dk)