Spring til indhold

Gratis hornfisketur på Møn lørdag d. 28. maj.

Skynd dig at tilmelde dig på mail.

Drømmer du om at komme ud på en vaskeægte fisketur efter den spændende hornfisk? Så har du nu muligheden for at komme på fisketur med erfarne instruktører på Møn.

Sportsfiskerforeningen Storstrømmen og Fishing Zealand inviterer i samarbejde med Camping Mønbroen og Vordingborg Kommune til fisketur efter hornfisk.

Arrangementet er en oplagt mulighed, for at hele familien kan komme ud, og få en spændende naturoplevelse med de flotte hornfisk, og efterfølgende venter der en hyggelig oplevelse, med snobrød og økologiske pølser på bålet.

Fisketuren foregår fra den gamle færgemole ved Koster Færgegård og Camping Mønbroen. Herfra kan vi kaste ud i Ulvsund, hvor hornfisken trækker forbi, på dens vej til gydepladserne.

Arrangementet henvender sig til alle uanset erfaringsniveau, herunder også nybegyndere i alle aldre. Derfor har vi fiskeudstyr med til alle, så der er rig mulighed for at låne alt det fiskeudstyr, som man skal bruge. Samtidig er der dygtige instruktører til stede, som kan hjælpe dig med at lære, hvordan man kaster ud og præsterer forskellige metoder til at overliste de flotte hornfisk.

Arrangementet er helt gratis, bare du har dit gode humør med – vi sørger faktisk for resten.

Dagens oplevelser henvender sig til både børn, forældre og bedsteforældre. Der er således fiskegrej til alle - og snobrød, sodavand og gode økologiske pølser fra Camping Mønbroens personale, samt varme ved bålet med den fantastiske udsigt.

Arrangementet finder sted på den gamle færgemole på Camping Mønbroen, Kostervej 86-88, 4780 Stege.

Tidspunktet er lørdag den 28. maj mellem kl. 11 og 14.

Tilmelding sker ved at sende en mail til fiskertange@gmail.com

Knæk & bræk,