Spring til indhold

Frøgræs - skal rabatten slås?

Frøgræsavlere skal give besked, hvis rabatten skal slås af kommunen.

FRØGRÆSMARKER TIL LANDMÆND OG FRØAVLERE I VORDINGBORG KOMMUNE GRÆSSLÅNING LANGSVEJENE

Er du landmand, så er det nu du skal give besked, hvis du har frøgræsmarker ud til Vordingborg Kommunes kommunale veje.

Vi er i gang med planlægningen af, hvilke vejrabatter langs frøgræsmarker der skal klippes i år. Lodsejere der i høståret i indeværende år, har frøgræsmarker ud til kommunens veje, har mulighed for at anmode om klipning af græsset i vejrabatten. Når vi har modtaget din ansøgning, så vil vi vurdere om den opfylder krierierne for slåning af rabatten.

Kriterierne for imødekommelse af anmodninger om græsslåning af rabatten er, at marken skal være med frøgræs og skal høstes i indeværende år, og at det selvfølgelig er indenfor Vordingborg Kommunes geografi.

Inden klipningen begynder er det vigtigt, at du som lodsejer udbedrer eventuelle skader, som er påført igennem vinteren. Større sten og andre genstande der kan skade klippeudstyret bedes fiernet. Ejere af genstande i vejrabatter holdes ansvarlige for eventuelle skader på klippeudstyr.

Du skal sende din anmodning om slåning til os senest den I l . april 2022. Send en mail til rabatklip@vordingborg.dk - skriv "Frøgræs 2022" i emnefeltet. I mailen bedes du oplyse dit navn, adresse, telefon, mail, samt tydeligt kort materiale der angiver den strækning der ønskes klippet.