Spring til indhold

Fodbold For Hjertet – fællesskab, sundhed og sjove boldlege

Forskning viser at det kan bekæmpe livsstilssygdomme.

Gør livet sjovere, sundere og længere ved at gå til Fodbold For Hjertet i Vordingborg IF. Fodbold For Hjertet er et samarbejde mellem DBU, Vordingborg IF, Hjerteforeningen og Vordingborg Kommune.

Vi startede et nyt kvindehold op tirsdag d. 13. april kl. 11-12, men du kan stadig nå at være med. I træningen er der fokus på fællesskabet, og her er vi sammen uafhængig af alder, form og fodbolderfaring. Det er altså hverken dit niveau, din alder eller din form som er afgørende. Det vigtigste er, at vi er sammen og har det sjovt samtidigt med, at vi får sved på panden.

Fodbold For Hjertet er motionsfodbold med dokumenteret effekt på sundheden for danskere med hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre livsstilssygdomme.

Forskning viser, at motionsfodbold bekæmper livsstilssygdomme:

• kan anbefales som en del af behandlingen af forhøjet blodtryk

• reducerer blodtryk, kolesterol og fedtprocent.

• forøger muskelmasse, konditallet og forbedrer fedtforbrændingen

• øger livskvalitet via socialt samvær.

Du kan trygt være med, for du er i sikre hænder på Fodbold For Hjertet: Træneren er uddannet i at tage hensyn og lave øvelser og træning, som passer til os alle på holdet. Du behøver ikke have spillet fodbold før. Vi er på mange niveauer. Du behøver heller ikke fodboldstøvler og fodboldtøj. Vi træner hver tirsdag klokken 11-12. Stedet for træningen er Morten Olsens Alle 2, 4760 Vordingborg Træningen er bygget op således, at der altid er grundig opvarmning, derefter sjove øvelser og lege og noget fodbold til to mål. Vi slutter altid af med ’3. halvleg’ i form af hyggeligt samvær og snak. Der er således ingen tacklinger og træningen er skånsom. Det vigtigste af alt, er, at vi er sammen, har det sjovt og kommer i form – og det er jo bare lidt sjovere med en bold ved fødderne.

Du deltager gratis de første gange. Hvis det er noget for dig, så kan du melde dig ind derefter.

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at ringe til Bodil Zuschlag på tlf. 24 26 89 56

Eller på mail: bodilzuschlag@gmail.com