Spring til indhold

Byd på unikt blåt eventyr ved Sydsjællands kyster

Støt coronakrisens børn

Danmarks Indsamling 2021 er åbnet. Denne gang går støtten til coronakrisens børn.

Vordingborg Kommune har doneret en unik oplevelse ved de dejlige kyster og strande på Sydsjælland og Møn. Skynd jer at byde på natursafari, snorkling, bålmad på stranden og meget mere.

Forestil dig, at det er sensommer 2021. En dejlig solskinsdag i slutningen af august. Forude venter en dag fyldt med oplevelser med familie, venner eller kolleger langs de 385 kilometer kyst, der er i Vordingborg Kommune. I skal på natursafari, snorkle, sejle i kajak, prøve kræfter med SUP-boards, spise bålmad på stranden – og bare råhygge jer med en oplevelse for livet.

"Om I er en familie eller en flok kolleger fra en virksomhed lover jeg jer en unik oplevelse langs de fantastiske kyster på Sydsjælland og Møn sammen med vores dygtige guider. Jeg kan virkelig anbefale at gå all in på at vinde den her auktion," siger borgmester Mikael Smed.

Auktionsvinderen planlægger sammen med kommunens eksperter dagen. Den bedste oplevelse får man i sensommeren. Derfor skal turen gennemføres i august eller først i september 2021. '

Så har Coronaen (7-9-13) også sluppet sit hårde greb.

"Vi glæder os alle sammen til, at vi igen kan komme ud at opleve Danmark og verden. Det har vi brug for. Her kan I kombinere fællesskab og nærvær med en naturoplevelse og samtidig støtte et rigtig godt formål," siger Mikael Smed.

Hvad bydes  der så på:

• Natursafari i vandkanten: Oplev de dyr og planter, der lever her. Turen målrettes til jer. Den kan både indeholde spændende oplevelser med krible-krable dyr I selv fanger med børnene eller naturformidling i voksenhøjde.

• Snorkling: Snorkelstien på det lave vand i Biosfære Møn byder jer velkommen til en unik undervandsoplevelse fyldt med liv lige under overfladen.

• SUP-boards (stand up paddle): På det lave vand er der perfekte muligheder for at prøve kræfter med de sjove boards.

• Kajak: En tur i kajakken er sjovt og en fantastisk måde at opleve de fortryllende kyster.

Dagen krydres med bålmad på stranden med indslag af vilde strandurter. For hyggen skal naturligvis med!

Vordingborg Kommune stiller med et hold af certificerede og knalddygtige formidlere, instruktører og naturvejledere inden for vandaktiviteter, natursafari og vild mad. Vi sørger naturligvis også for alt udstyr.

I forhold til oplevelsens kvalitet og sikkerhed kan der deltage ca. 12 personer. Der er forskellige muligheder for at kombinere aktivitet i vand og på land, og der er også mulighed for ”tilskuere”, der ikke er aktive i vandet. Vi går naturligvis ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet og aftaler rammerne nærmere med jer.

Byd på auktionen: https://www.lauritz.com/da/auktion/blaat-eventyr-ved-sydsjaelland-og-moens-smukke-kyster-til-for/i5913492/

Se film fra undervandsstien ved Kalvehave: https://dreambroker.com/channel/3ayogo90/pkue9jxo

Find mange flere informationer om det blå eventyr på www.blåeventyr.dk eller download blå eventyr-app’en.ege