Spring til indhold

Bliv COVID-19 testet lokalt i Stege og Vordingborg

I Stege fra den 13. november og i Vordingborg fra den 18. november.

Fredag den 13 og onsdag den 18. november er Vordingborg Kommune klar med to lokale teststeder for COVID-19. i henholdsvis Vordingborg og Stege.

Efter forhandlinger med Regionen er det indgået aftale om, at der åbner et lokalt teststed i den tidligere Iselinge svømmehal i Vordingborg Chr Richardtsvej 39, og i Klub 15 ved Møn skoles afdeling Stege, Ulvshalevej 31, 4780 Stege

”I en tid hvor smitten er stigende – også i Vordingborg Kommune - har det været vigtigt for os, at forsøge at reducere afstanden til et teststed. Vi har jo nogen store afstande i vores kommune, og det kan godt være svært og måske afholde nogen fra at blive testet, at de skal rejse langt for det. Det har Regionen været meget forstående og positive over for, og jeg glæder mig derfor over, at der nu bliver mulighed for at blive testet i nærområdet. Vi ville selvfølgelig også godt have haft en testmulighed i Præstø, men det har ikke kunnet lade sig gøre i denne omgang,” siger borgmester Mikael Smed..

Sådan gør du

Der skal bestilles tid til podning. Det sker på:

coronaprover.dk

Teststedet i Vordingborg vil have åbent hver onsdag fra kl. 10 – 15, mens det i Stege vil have åbent hver fredag fra kl. 10 – 15.

Begge teststeder er tilgængelige for bevægelseshæmmede, ligesom at det vil være muligt at blive podet siddende i sin bil, såfremt det ikke er muligt at bevæge sig indenfor ved teststedet.

Der vil være tydelig skiltning som viser vej til teststederne