Spring til indhold

Hvordan søger du lokaler og idrætsanlæg?

Foreningsportalen er Vordingborg Kommunes digitale register og bookingsystem for foreninger og frivillige. Via Foreningsportalen kan du finde og booke kommunale lokaler og idrætsanlæg til din forenings aktiviteter. Du har mulighed for at låne og leje en række haller, gymnastiksale, mødelokaler, klasselokaler, faglokaler og udendørs idrætsanlæg i kommunen. 

Folkeoplysende foreninger samt andre registrerede foreninger og frivillige tildeles automatisk login til portalen. Det er vigtigt, at foreningens kontaktoplysninger altid er opdateret i Foreningsportalen, så I ikke går glip af vigtig information fra os.

Foreningens kontaktpersoner vil løbende blive informeret omkring ansøgningsfrister i forbindelse med fordeling af lokaler og idrætsanlæg mellem kommunens foreninger. Normalvis er Foreningsportalen åben for ansøgning om lokaler og idrætsanlæg til årsbookingen i perioden 1. februar til 29. februar. Du kan dog altid foretage enkeltbookinger i ledige lokaler.

Tildelte lokaler og idrætsanlæg, der alligevel ikke skal benyttes, skal afbookes via Foreningsportalen hurtigst muligt.

Afdelingen for Kultur, Fritid og Udvikling eller den pågældende skole kan aflyse aktiviteter til fordel for enkeltstående arrangementer med mindst 3 ugers varsel.

Find lokaler og idrætsanlæg i Foreningsportalen