Netværksgruppe for pårørende til senhjerneskadede

Træning og Rehabilitering har et særligt tilbud til dig, der er pårørende til en person med senhjerneskade.

Pårørende til et menneske med hjerneskade?

Nyt, stærkt tilbud til dig, der er pårørende til en person med senhjerneskade.

Måske oplever du - som mange andre pårørende - at livet ændres, når der opstår en hjerneskade. Du kan føle, at du skal være stærk og have styr på tingene og at du påtager dig flere og flere opgaver i hverdagen. Og at din relation til den ramte ændres.

ET TILBUD TIL PÅRØRENDE
Mange pårørende har stor glæde af at være i netværk med mennesker, der står i samme situation og med samme udfordringer. Derfor har Træning og Rehabilitering oprettet et nyt tilbud til dig som pårørende, der giver dig:

• Øget viden om hjerneskade og mulighed for at stille spørgsmål til erfarne professionelle med viden indenfor området.
  • Et frirum, hvor du kan blive støttet i at tackle udfordringerne samt finde ud af, hvordan du bruger dine ressourcer bedst muligt.
  • Et stærkt netværk og mulighed for at tale med andre i lignende situation, også med mulighed for at dele erfaringer og få tips til hverdagen.

Forløbet består af en god blanding af oplæg fra forskellige fagpersoner og dialog mellem deltagerne. Undervejs i forløbet kommer du til at møde både hjerneskadekoordinator, fysioterapeut, sygeplejerske og andre fagpersoner, og alle arbejder under tavshedspligt.

HVOR OG HVORNÅR
5 tirsdage kl. 16.30-18.00, første gang 1. juni 2021, herefter hver tirsdag i 4 uger.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig forløbet hos hjerneskadekoordinator Louise Klemensen på tlf. 21 36 33 66 eller lokl@vordingborg.dk inden d.19. maj 2021. Bemærk: Du skal være bosat i Vordingborg Kommune for at kunne deltage i tilbuddet.

Bemærk: Du skal være bosat i Vordingborg Kommune for at kunne gøre brug af tilbuddet.