Spring til indhold

#Klassedysten

Velkommen til Klassedysten!

---

NYT: Klassedysten er nu slut og vinderne er kåret. Tak for en fantastik konkurrence til alle!

---

Fra fredag d. 9. april 2021 til fredag d. 21. maj konkurrerer en lang række udskolingsklasser i Vordingborg Kommunen mod hinanden om at gå flest skridt. 

Der er store præmier på spil. Og jo længere man går, jo større er chancen for at vinde!

Præmier

Hovedpræmie
Klassen, der henover 6 uger har gået længst pr. elev i gennemsnit, vinder kr. 10.000,- til klassen!

55.000 skridt-ugepræmier og Ugens Højdespringer-præmier
Har I gået mindst 55.000 skridt i gennemsnit pr. elev i klassen i den foregående uge, deltager I i lodtrækningen om en ugepræmie - en oplevelsestur for hele klassen. Præmierne er blandt andet:

 • Flyvetur i svævefly - i topmoderne svævefly med erfaren instruktør
 • Trampolintur - med undervisning af tidligere verdensmester
 • Friluftsdag på Møn - Træklatring ved klinten, prøv at skyde med haglgevær, mountainbike i Klinteskoven og spisning af eksotisk mad
 • Guidet mountainbiketur - i skoven på de fede nye trails ved Faksinge Skov
 • Vild-Mad-tur - Gourmetoplevelse med særuddannet kok
 • Fish'n'beach-tur - fisketur med guide og grill på stranden

HotSpot-præmier
For hver af de 21 Hotspots du besøger hver uge, får du et lod med i lodtrækningen om 3 gavekort á 200,- kr. til Handelstandsforeningerne. Det vil sige, at du hver uge kan få 21 lodder med i lodtrækningen, hvis du har besøgt alle 21 Hotspots. 

Bevægelsespræsidenten
Den elev, er der har gået flest skridt under hele konkurrencen, vinder titlen som Vordingborg Kommunes Bevægelsespræsident og en hemmelig præmie!

Sådan foregår det

 

 1. Tæl dine skridt i 6 uger fra d. 9. april 2021
  Du kan tælle dine skridt med din mobil. Du kan også bruge et smartwatch eller et smartband, men de skal kunne sende dine skridt til din mobil, så du kan tage et screenshot af dem. iPhones og mange Android mobiler har indbygget skridttæller. Ellers kan du hente en skridttæller app.

 2. Send dine skridt til din lærer hver fredag
  Hver fredag skal du sende et screenshot med ugens skridt til din klasselærer (eller den lærer, der styrer konkurrencen for din klasse). Du skal sende for den seneste uge (altså fra fredag ugen før til torsdag, begge dage inklusiv).

  Vær ærlig! Snyd tolereres ikke, og dine skridt bliver slettet fra klassens skridt – surt ☹

 3. Find de 18 Hotspots
  dette kort finder du 18 Hotspots, fordelt over hele kommunen. Dem kan du kan gå til og få ekstra skridt. På hvert Hotspot hænger der en QR-kode, som du skal scanne med din mobil. Så kommer du ind på en side, hvor du kan indtaste dit navn, skole og klasse – og så deltager du automatisk i den uge i lodtrækningen om et gavekort på kr. 200,-.

  Du må scanne hvert Hotspot én gang hver uge. Det vil sige, at du kan deltage med 18 lodder i lodtrækningen hver uge, hvis du besøger hvert Hotspot, hver uge. En uge er også her fredag-torsdag.

Vinderne trækkes hver mandag
Du kan hver mandag se, hvem der har vundet ugepræmierne, her på siden og på konkurrencens Facebookside. Samtidig får din lærer en oversigt over, hvordan det går med jeres klasse i den samlede konkurrence om hovedpræmien.

Alt tæller!
Husk - alle skridt tæller! På bare en 10 minutters gåtur (i eksempelvis en pause), kan du nå over 1.000 skridt. Og på en time kan du gå op mod 6.000 skridt.

Et godt tip: Hør en podcast eller musik, hvis du går alene. Ellers snak ørene af dine kammerater, hvis I går flere sammen.

Vindere

VINDER AF KLASSEDYSTEN 2021 BLEV

 • 7.A på Møn Skole!

  Klassens elever har i gennemsnit gået 446.691 skridt, svarende til ca. 6.800 km!

VORDINGBORG KOMMUNES BEVÆGELSESPRÆSIDENT BLEV

 • Oscar Biel Nedergaard fra 7.A på Møn Skole!
  Oscar gik over 771.000 skridt henover kokurrencen


Kæmpe tillykke til jer - og et stort tillykke alle jer andre, der også vandt ugepræmier, højdespringerpræmier og Hotspotpræmier undervejs!

De 21 Hotspots

Find de 21 Hotspots
dette kort finder du 21 Hotspots, fordelt over hele kommunen. På hvert Hotspot hænger der en QR-kode, som du skal scanne med din mobil. Så kommer du ind på en side, hvor du kan indtaste dit navn, skole og klasse – og så deltager du automatisk i den uge i lodtrækningen om et gavekort på kr. 200,-.

Du må scanne hvert Hotspot én gang hver uge. Det vil sige, at du kan deltage med 18 lodder i lodtrækningen hver uge, hvis du besøger hvert Hotspot, hver uge. En uge er også her fredag-torsdag. Hotspots er en supergod ting at gå efter, når du alligevel er ude og gå.

Du kan også skanne denne QR-kode med din mobil for at få kortet over de 21 Hotspots.