Spring til indhold

Tag med på Blå Eventyr

Digitale kort med spots og ruter
Vi har valgt 8 forskellige kategorier, der alle består af digitale kort med spots og ruter til din vandaktivitet krydret med film og fotos. Hertil er kategorien Historien under overfladen for dig, der er historisk interesseret. Vi arbejder hele tiden på nye historier og spots til dig.

Planlæg dit eventyr
Vi har samlet en række faciliteter og services langs kysten, som er nyttige, når du planlægger din tur. Her kan du se, hvor du kan overnatte, købe proviant eller se hvilke faciliteter og services, der er på de enkelte havne. Når du vælger et emne, vil du se forskellige faciliteter på kortet ligesom fanen ”Godt at vide” indeholder praktiske oplysninger til dig. Har du brug for hjælp til at komme i gang med en aktivitet, kan du enten henvende dig til de mange foreninger i området eller de erhverv, der enten udbyder aktiviteter eller udlejer udstyr mv.

Find en forening
Flere foreninger i Vordingborg kommune tilbyder forskellige vandsportsaktiviteter. Du kan finde foreningerne på https://foreningsportalen.vordingborg.dk/ under foreningsoversigten og så søge på de mange aktiviteter.  

Se mulighederne
Vi har råstoffet, hvis du har idéen eller virksomheden. Den lange kystlinje og de mange havne er råstof for flere friluftserhverv og tilhørende serviceerhverv. Der findes allerede en række erhverv, der enten udlejer vandsports-udstyr eller udbyder vandsports-aktiviteter. Flere af dem kan du se på kortene. Har du brug for vejledning til at starte en virksomhed kan du få hjælp her.