Spring til indhold

Rådgivning

Vi tilbyder højt kvalificeret rådgivning til både pårørende og fagpersoner. Et solidt fundament for større forståelse af autisme eller i forbindelse med særlige pædagogiske problemstillinger.

Rådgivningen tager udgangspunkt i tidens mest anerkendte teorier om mennesker med autisme: ”theory of mind”, ”central coherence” og ”eksekutive funktioner”. Den er inspireret af dimensionerne i TEACCH med visualiseret og struktureret pædagogik som den overordnede metodiske tilgang. 

I rådgivningen søger vi afdækning eller kortlægning af mulige årsager til anderledes, problematisk eller uhensigtsmæssig adfærd. Vi vejleder i brug af konkrete pædagogiske metoder, såsom dagsskemaer, ugeprogrammer, årskalender med tilhørende arbejds-, hjælpe- og støttesystemer. Der rådgives ligeledes i anvendelsen af forskellige kommunikationsredskaber som fx PECS, sociale historier, tegnseriesamtaler eller KAT-kassen.

Se prisen her.

Bestil pædagogisk rådgivning

Ønsker I at bestille psykologsamtaler eller pædagogisk rådgivning, vil vi bede jer udfylde nedenstående skema, og sende det via sikker mail til autismecenter@vordingborg.dk. Vi modtager kun skemaer sendt via sikker mail.

Hvis I ønsker at bestille både psykologsamtaler og pædagogisk rådgivning, vil vi bede jer om at sende et bestillingsskema for hver ydelse.

Hent bestillingsskemaet her