Spring til indhold

Kontakt os

Der er flere måder, du kan kontakte os på. Du er altid velkommen til at ringe til os inden for vores telefontid. Ellers kan du sende os en mail. 
Hvordan du skriver til os, afhænger af, om du er privatperson eller myndighed/virksomhed, og om din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger. Se mere nedenfor.

Ring til os

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at ringe til os inden for vores telefontid.

Telefonnummer: 55 36 36 00

Vi har telefontid:

Mandag-Torsdag: 08.00-11.30 og 12.00-15.30

Fredag: 08.00-11.30 og 12.00-13.00.

Skriv som privatperson

Du kan skrive til Autismecenter Storstrøm på to forskellige måder. Hvilken måde du skal bruge, afhænger af, om din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger.

Følsomme personoplysninger er for eksempel CPR-numre, helbredsoplysninger, eller alle former for oplysninger om vores borgere. Hvis du er i tvivl om, om din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, skal du skrive til os som om den gør. 

Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, skal du skrive til os gennem borger.dk eller e-boks.

Gør sådan:

  • Gå til post.borger.dk.
  • Log ind med NemID.
  • Tryk på ”Skriv ny post”.
  • Tryk på ”Vælg modtager”
  • Søg efter ”Vordingborg”. Klik på ”Vordingborg Kommune” på listen, og vælg ”Autismecenter”.
  • Skriv din besked, og vedhæft evt. filer.
  • Tryk ”Send”.

Din henvendelse vil nu blive modtaget hos os, og derfra sendt videre til den relevante medarbejder. Skriv gerne i emnefeltet eller øverst i beskeden, hvad henvendelsen drejer sig om, og hvem den er til. Så kan vi lettere sikre, at den kommer det rigtige sted hen.

Send en sikker mail via borger.dk

Hvis din henvendelse ikke indeholder følsomme personoplysninger, kan du sende os en mail.

Du kan skrive til vores fællespostkasse på autismecenter@vordingborg.dk. Så vil din henvendelse blive sendt videre til den relevante medarbejder. Du er også velkommen til at ringe til os. Så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvem du skal skrive til.

Skriv som myndighed

Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, skal du sende den via sikker mail. Vi modtager sikre mails sendt til adressen autismecenter@vordingborg.dk. Skriv gerne i emnet og øverst i mailen, hvad henvendelsen drejer sig om og hvem der er den tiltænkte modtager. Så kan vi lettere sikre, at den kommer det rigtige sted hen.

Hvis din henvendelse ikke indeholder følsomme personoplysninger, kan du skrive direkte til den relevante medarbejder. 

Du kan også skrive til adressen autismecenter@vordingborg.dk. så sørger vi for at den kommer det rigtige sted hen. Skriv gerne i emnefeltet og øverst i mailen, hvad henvendelsen drejer sig om, og hvem der er den tiltænkte modtager. Så kan vi lettere sikre, at henvendelsen kommer det rigtige sted hen.