Spring til indhold

Nærmiljø

Fællesarealerne består af en dejlig lys glasarkade med fiskebassin, fuglevoliere, eksotiske planter og hyggekroge. Desuden er der en stor café, hvor det er muligt at spise, se TV eller hygge sig sammen med de øvrige beboere.

Fra cafeen er der udgang til en dejlig terrasse, hvor eftermiddagssolen kan nydes. Rundt om centeret er der hyggelig beplantning med årstidens blomster. Ved siden af Aggerhus ligger det hyggelige gadekær, hvor ænderne trives, samt en petanquebane.

Aggerhus ligger smukt placeret i Bårse By med udsigt til grønt område ved byens gadekær. Der er både bager, Dagligbrugs og forsamlingshus i byen samt en meget smuk kirke.

Der er kort afstand til motorvejen fra Bårse By. Der er mulighed for offentlig transport fra både Næstved og Præstø.

Aggerhus ligger tæt på Præstø med den smukke fjord og en lille strand samt havn med café, ishus og restauranter. I den hyggelige hovedgade i Præstø by, findes flere forskellige forretninger, tøjbutikker, frisører og caféer.

Udflugtssteder i Præstø

Præstø havn er en lille hyggelig havn med mulighed for at gå en lille tur langs vandet og for at se på de mange både. Ved siden af havnen ligger en lille hyggelig strand med dejlig udsigt over Præstø fjord.

I havnen ligger de hyggelige restauranter Cafe Mocca og Iskutteren, hvor det er muligt at sidde på terrassen og nyde en forfriskning.

I Præstø hovedgade ligger den hyggelige Café Sweet & Coffee, hvor det er muligt at nyde en dejlig kop kaffe m.m.

Hvert forår i Kristi Himmelfartsferien bliver hele Præstø by omdannet til et stort marked - Fransk forår, med madboder fra forskellige lande og alle mulige forskellige boder med ting og sager, lige fra blomster, tøj, smykker, nips og boligting m.m.